Hoofdsponsors

Levoplant Flynth adviseurs en accountants BV Frans de Kleermaeker

VELO 7 steunt

VELO 7 steunt Kenia Classic 2014

bezoekers sinds 08-2005

vandaag

nu online

VELO 5 herpakt zich goed, maar spreekt toch van gemiste kans

Datum: 01/12/2019
Wedstrijd: VELO 5 - Haagse Hout 1
Uitslag: 3-3 (1-2)
Type: competitie
Bijzonderheden: Doelpuntenmakers: Arno, Roon (2)
Man of the Match:

Verslag:

We begonnen vandaag met 14 man op papier, waarbij ook Liam op het laatste moment weer was opgetrommeld. De andere inhuurkracht was Patrick, die een goede pot op de mat legde maar waarschijnlijk vannacht nog wel een keer wakker schoot, hierover later meer. Il Capitano was iets te lang op VELO blijven hangen en had zichtbaar op zijn buik geslapen, zodat hij zich beperkte vandaag tot omkleden en er bij zijn. Hen en Per complementeerde de bank.
De start ging vrij goed, mede door het koude weer, moesten we toch wel enigszins warm worden. Na een voorzet vanaf rechts wist @ (nog meer hoofdpijn) te verlengen naar Arno, die met dit buitenkansje wel raad wist en zijn eerste treffer van het seizoen kon bijschrijven. Er kwamen kansen over en weer maar Haagse Hout, met een zeer irritante vader/coach langs de lijn, die zelfs in de tweede helft Erwin wist te irriteren, was het meest bij de les en met een mooi afstandsschot werd het 1-1. Even later werd een ouderwetse bosbal ons fataal en met een puntertje ging de bal in de hoek 1-2. Over Bossie gesproken, in plaats van een knappe prestatie hoorde hij knap in zijn hamstring bij een uiterste poging een bal achterwaarts uit de lucht te halen, einde wedstrijd. Per viel in als linkshalf, waarbij Arno zich schikte in het team belang en een plaats naar achter ging om de vacante positie van linksback op te vullen. Het centrum (Ries en Onno) had ook de handen vol aan de behendige spits, maar gezamenlijk kwamen ze er wel uit.

In de rust een PSV-er ? voor een PSV-er ? waarbij Jeroen voorin ging voetballen en Liam naar linksback ging. Hier was hij al vrij snel nuttig met een blok op het schot van de doorgebroken spits. We kregen langzaam de overhand en Roon wist vrij snel de 2-2 binnen te koppen uit een corner. Scheids Jack kreeg het steeds moeilijker met een aantal buitenspel situaties en kreeg zijn visie onvoldoende uitgebeeld in de wedstrijd. Een razendsnelle aanval (dat is het bij ons al gauw) leverde de 2-3 op voor de jonkies van Haagse Hout. Op de bank werd het steeds gezelliger met Onno's vriendin en haar vriendin, die ook nog verstand van voetbal hadden. Helaas voor Bram hadden ze geen verstand van massages. In het veld werd Hen nog ingezet voor @ en hij leek even de shuffle in de 16 te gaan doen, maar dit strandde in schoonheid. Even later was het wel Roon, die van afstand de 3-3 tegen de touwen schoot. De laatste 10 minuten was het erop of eronder, waarbij ondergetekende alvast het bier ging halen, prioriteit 1 op zondag. Gelukkig ging Hen het na de wedstrijd nog een keer doen, zodat we voldoende te drinken hadden. Op de vraag heb ik nog iets gemist, bleek Patrick nog iets gemist te hebben, vrij voor het goal de hoek uitzoeken maar toch naast schieten. Je bent PSV-er of niet en een gelijkspel gaf de verhouding uiteindelijk wel goed weer.
Volgende week de laatste van dit jaar tegen BMT, een zogenaamde risicowedstrijd. Gelukkig zijn we inmiddels oud en wijs genoeg en schoppen we alleen elkaar nog uit de wedstrijd. Hopelijk zijn Jako en Mies er weer snel bij.

Verslaggever: AWTZ

Spelers aanwezig(14): Andre T.
Arno G.
Bram van den B.
Charles W.
Edwin B.
Erwin E.
Henry D.
Jeroen (gastspeler)
Liam T. (gastspeler)
Onno W.
Patrick vd W. (gastspeler)
Perry K.
Richard B.
Ronald van der S.
Spelers afwezig(7): Deniz D.
Ed K.
Frank D.
Jako S.
Michel van der S.
Peter Z.
Rene T.
Begeleiding: Cock N.

 

© 2020 - velo6.nl