Hoofdsponsors

Frans de Kleermaeker Levoplant Flynth adviseurs en accountants BV

VELO 7 steunt

VELO 7 steunt Kenia Classic 2014

bezoekers sinds 08-2005

vandaag

nu online

VELO 5 werkt aan zelfvertrouwen (maar verliest)

Datum: 10/03/2019
Wedstrijd: VELO 5 - CVV Zwervers 3
Uitslag: 0-3 (0-1)
Type: competitie
Bijzonderheden:
Man of the Match:

Verslag:

Het was weer een hele uitdaging om alles weer voor elkaar te krijgen. Het regende weer flink wat afmeldingen in de Whatsapp groep. Ook moest er nog een scheids geregeld worden en de grootste uitdaging was eigenlijk om de wastas gewassen en al in de kleedkamer te krijgen. Bij de start van het seizoen leek het zo'n waterdicht plan van @, de wasbeurt op alfabetische volgorde. Het plan blijkt hopeloos mislukt. Zoals wel vaker was Dre de ideale teamspeler, klasse Dre, wat mij betreft ben jij voortaan vrijgesteld van wasbeurten.
Het eerste probleem was opgelost, ook de andere problemen verdwenen als sneeuw voor de zon. Rene bood zich aan als scheids en leverde en-passant ook nog 2 spelers (Jelle en Tom). Ook Stefano bood zich weer voor de tweede helft aan.
Eindelijk konden we ons richten op de wedstrijd tegen CVV Zwervers. We hadden wat goed te maken, want de uitwedstrijd werd kansloos verloren. Toch voelde het alsof er wat stond te gebeuren.....waren het de weervoorspellingen die niet in ons nadeel waren? Nee, het was de lancering van de nieuwe uit- en thuistenues van VELO. We moeten ff met z'n allen aan de shakes en de workouts, maar dan staat elke tegenstander voortaan gelijk met 1-0 achter (niet dat dat in ons geval zekerheid biedt). Het was het gesprek van het weekend! Spelers die twijfelen over de toekomst van hun carrière werden over de streep getrokken, gestopte spelers gaan weer beginnen. Er werd zelfs geopperd om in het seizoen 2019/2020 uitsluitend uitwedstrijden te spelen...zooo mooi vond men het uittenue!

Dan de wedstrijd, inderdaad geen ongunstige weersomstandigheden voor ons. We begonnen verrassend goed, er werd lekker getikt en achterin zat het wel goed met Deniz en Onno in het centrum. We hielden lang stand, maar toch kregen we (heel ongelukkig) de 0-1 om ons oren. Vlak voor rust had Frank de 1-1 op zijn slof, maar zijn inzet ging net naast. Op dat moment was dat eigenlijk niet eens onterecht geweest, want we speelden een prima wedstrijd.
In de rust hadden we allemaal nog het idee dat er wat mogelijk was. Frank ging douchen en Cock maakte het 11-tal compleet. De wind was wat gedraaid en CVV had het lastig om de bal over de middellijn te krijgen. De jonkies werkten hard en met de komst van Stefano kwam de tegenstander onder druk te staan. Dat resulteerde in flink wat gemekker van de tegenstander, elke vrije trap tegen werd betwist en van elk tikkie werd een aanslag gemaakt. Eerlijk is eerlijk door dat gehuil werden de tikkies ook wel een keertje iets meer dan dat (ik noem geen namen). Rene had de hele week geoefend op de "doorspelen, bal gespeeld"-beweging en had zich voorgenomen deze ook ten uitvoer te brengen, echter het moment dat ie koos was op zijn minst ongelukkig. (Waarschijnlijk) Onno nam binnen de 16 alles behalve de bal mee, maar Rene besloot dus anders. Daar kwamen we goed weg. Toch hing de 1-1 nog steeds in de lucht, maar tot echte 100% kansen kwam het niet. Aan de andere kant moest onze verdediging aan de noodrem trekken, randje 16 werd de vrije trap subliem in de kruising gejaagd. Het geloof was weg en de 0-3 was het resultaat, Deniz had zijn eerste doelpunt voor VELO 5 iets anders voorgesteld.
Laten we het een nederlaag met perspectieven noemen....
De 3e helft was weer ouderwets gezellig. Door het vroegtijdige vertrek van Frank richting Kwintsheul, was het wel een hele klus om het bordje met hapjes leeg te krijgen. 
Volgende week een vrije zondag en dan de bijna avondwedstrijd uit tegen Antibarbari. De "wepmastah" heeft dus nog even de tijd om de foto van Bokito weer op te snorren.

Verslaggever: Ries

Spelers aanwezig(14): Andre T.
Charles W.
Cock N.
Deniz D.
Edwin B.
Frank D.
Henry D.
Jako S.
Jelle T. (gastspeler)
Onno W.
Peter Z.
Richard B.
Stefano van D. (gastspeler)
Tom R. (gastspeler)
Spelers afwezig(8): Arno G.
Bram van den B.
Erwin E.
Jack van der S.
Marco S.
Michel van der S.
Perry K.
Ronald van der S.
Begeleiding: Rene T.

 

© 2019 - velo6.nl