Hoofdsponsors

Flynth adviseurs en accountants BV Levoplant Frans de Kleermaeker

VELO 7 steunt

VELO 7 steunt Kenia Classic 2014

bezoekers sinds 08-2005

vandaag

nu online

VELO 5 mist de vlagger bij zwaarbevochten remise

Datum: 10/02/2019
Wedstrijd: Leonidas 4 - VELO 5
Uitslag: 2-2 (0-2)
Type: competitie
Bijzonderheden: Doelpuntenmakers: Arno en Andre
Man of the Match:

Verslag:

Op een dag dat de toppers in de eredivisie niet thuis gaven, bleken ook de toppers van ons team niet aanwezig. Het bleek iets te maken te hebben met de terugkomst van de spelersvrouwen, zelden zo'n zwak excuus gehoord. Gelukkig was Per er wel en Peet wist ook op het laatste moment er te zijn, als vervanger van Jako. Deze was met zijn verkeerde been uit bed gestapt, volgens Tappie hadden we hier allemaal wel eens last van. Al met al hadden we er 11 en de eerste helft was het nog droog op het kunstgras bij Leonidas.

Met het nieuwe spitsenduo Bram en Peet en zonder vlagger gingen we van start. Leonidas was ook geen Wereldploeg maar ze hadden wel een volle bank. Ook dit keer een kleine keeper en Arno wist hiervan te profiteren door een vrije trap rustig in de hoek te schuiven. Even later stond Tappie op de goede plek om een corner van Peet met zijn lichaam tot doelpunt te prolongeren, 0-2 en wat een weelde. Tot de rust hielden we het droog mede door goede ingrepen van de defensie en Charlie die op een bal zelfs naar de kruising vloog. Il Capitano kreeg in de muur nog een bal keihard op zijn hoofd, maar hij zat toch nog een beetje in de roes van André Hazes.

De tweede helft ging de conditie meespelen, maar met opgestroopte mouwen stond er echt een team. Er kwamen kansen op 0-3 maar Peet en Tappie hadden net niet de precisie. Onno had het af en toe aan de stok met zijn directe tegenstander en bij een overtreding op hem zag de scheids dit over het hoofd, waardoor de 1-2 in twee instanties binnen viel. Even later kreeg Erwin ten onrechte een vrije trap tegen, die voor ons te snel werd genomen, 2-2. Bij dit soort momenten misten wij de vlagger, die voor ons de punten had kunnen binnen halen. De scheids was niets te verwijten, op een paar momenten na floot hij een goede pot. Er waren nog kansen op 2-3, maar ook hier ontbrak het stukje precisie en geluk.

Toch een goed gevoel en iedereen het einde redelijk ongeschonden gehaald. De derde helft was in de kleine kleedkamer gewoon weer gezellig en volgende week zijn de basis spelers al bekend.
PSV heeft nog 10 minuten maar dat gaat ze niet meer lukken (red. 86' L. de Jong)

Verslaggever: AWTZ

Spelers aanwezig(11): Andre T.
Arno G.
Bram van den B.
Charles W.
Cock N.
Deniz D.
Erwin E.
Onno W.
Perry K.
Peter Z.
Richard B.
Spelers afwezig(9): Edwin B.
Frank D.
Henry D.
Jack van der S.
Jako S.
Marco S.
Michel van der S.
Rene T.
Ronald van der S.
Begeleiding:

 

© 2019 - velo6.nl