Hoofdsponsors

Levoplant Frans de Kleermaeker Flynth adviseurs en accountants BV

VELO 7 steunt

VELO 7 steunt Kenia Classic 2014

bezoekers sinds 08-2005

vandaag

nu online

VELO 5 is na winterstop nog niet bij de les

Datum: 03/02/2019
Wedstrijd: VELO 5 - AGE-GGK 1
Uitslag: 3-4 (1-1)
Type: competitie
Bijzonderheden: Doelpuntenmakers: Ronald, Erwin en Frank
Man of the Match:

Verslag:

Eindelijk in februari weer voetbal, dat werd een keertje tijd. Er waren een hoop spelers beschikbaar en ook Bossie mocht weer eens in de basis starten. De eerste helft begon voortvarend en Roon kon al snel de 1-0 aantekenen. De tegenstander had een speler op goal gezet en bij elke vangbal hoorde je een zucht van verlichting. De eerste helft ging verder gelijk op en over en weer waren er kansen, waarbij AGE als enige het net wist te vinden. Bram wist ongeschonden de rust te halen en in plaats van een bosbal werden wij na afloop geconfronteerd met een BOSAL, wat de nodige hilariteit opleverde.

Na de rust kwamen er vier verse krachten in, waarbij opviel dat AWTZ zijn verbale kwaliteiten nog niet was kwijt geraakt. Peet nam zijn rol als invalkracht wel heel letterlijk, want binnen vijf minuten lag hij al twee keer languit op het gras. De eerste twintig minuten waren van een bedenkelijk niveau en senior had de scheids vaak niet mee ( gelukkig maar, want als het zo moet is het tijd om te stoppen was de quote op de bank de 1e helft). Pas bij 1-4 schrokken we wakker en gaven nog een keer gas. Bij een corner wist Marco met het hoofd te verlengen naar Arno, die Erwin er beter voor zag staan: 2-4. Even later wist senior met een fraaie volley de 3-4 te maken en werd het nog spannend. Een vrije trap van AWTZ werd van de lijn gehaald en ook de rebound ging er niet in. In de dying seconds had Ries nog de 4-4 op zijn schoen maar zijn vizier stond iets te hoog. Eindstand 3-4.

Na afloop waren de drank en hapjes op tijd geregeld door Paulus en Hen. In de volle kleedkamer was het af en toe net een kippenhok met als hoogtepunt de BOSAL. Ook werd al een blik geworpen op de nieuwe VELO tenues en vooral de uit tenues vielen in de smaak.

Volgende week kansen op revanche.

Verslaggever: AWTZ

Spelers aanwezig(15): Andre T.
Arno G.
Bram van den B.
Charles W.
Cock N.
Edwin B.
Erwin E.
Frank D.
Jako S.
Marco S.
Michel van der S.
Onno W.
Peter Z.
Richard B.
Ronald van der S.
Spelers afwezig(5): Deniz D.
Henry D.
Jack van der S.
Perry K.
Rene T.
Begeleiding:

 

© 2020 - velo6.nl