Hoofdsponsors

Levoplant Flynth adviseurs en accountants BV Frans de Kleermaeker

VELO 7 steunt

VELO 7 steunt Kenia Classic 2014

bezoekers sinds 08-2005

vandaag

nu online

VELO 6 gaat relaxed ten onder

Datum: 27/11/2016
Wedstrijd: Gr. WII VAC 4 - VELO 6
Uitslag: 5-0 (1-0)
Type: competitie
Bijzonderheden: Doelpuntenmaker(s): Geen
Man of the Match: Stem via de Poll

Verslag:

Na een afwezigheid van vier weken was hij daar weer. Sommigen hadden hem zelfs al gemist, maar dat was misschien alleen omdat er geen stukkies meer werden geschreven. Eenmalig lukt zoiets nog wel, maar elke week blijkt toch wel een prestatie te zijn.

Een weekje Kenia kan wonderen doen en de gevreesde Writers Block is ook overwonnen. Helaas zijn er wel wat Afrikaanse invloeden achter gebleven. Te beginnen met de Keniaanse versie van de Tom Tom. Terwijl Charlie keurig op tijd in Wassenaar stond, reed er nog 1 auto met een zeer relaxte chauffeur rond aan de verkeerde kant van de weg. Wel veel van Wassenaar gezien, maar @, senior en Bambi begonnen toch lichtelijk te stressen. Senior begon zelfs zijn zwachtels al op te rollen tijdens het rijden, het moet niet gekker worden.
Precies om 11.30 kwamen we aan en de scheids wilde wel 10 minuten later beginnen, dus niets aan de hand. Sterker nog, de eerste twintig minuten werd er leuk gevoetbald en werden er een handvol goede kansen gecreëerd. AWTZ leek het koppen verleerd, want uit drie vrije kopkansen wist hij wel de keeper te vinden, maar niet het net. Ook Tappie had een vrije schiet kans maar zag de ervaren keeper in de weg liggen. En als je zelf niet scoort.... valt het doelpunt aan de andere kant. Tot de rust hebben we de schade beperkt gehouden en was AWTZ soms ook verbaal weer even op dreef. Volgens Hen nog niet genoeg, maar daar was niet iedereen het mee eens. Overigens een pluim voor Hen, die half geblesseerd de hele wedstrijd in dienst van het elftal speelde, mag ook wel eens gezegd worden.

De tweede helft liepen Jaco en Lodewijk ook niet meer okselfris en bleken de twee wissels dus net te weinig. Paulus had nog een grote kans op 1-1 na een foute terugspeelbal, maar zijn schot werd net geblokt. In de volgende aanval werd het helaas 2-0. Hierna nog een paar goede kansen op 2-1 maar vooral AWTZ miste het geluk (vrije trap binnenkant paal eruit) en scherpte (kopballen naast en over) om het Graaf Willem nog moeilijk te maken. Het laatste kwartier was de pijp leeg en werd het uiteindelijk nog een geflatteerde 5-0.

Na afloop durfde alleen Paulus nog mee te rijden, maar uit allerlei filmpjes bleek het ook bij Hen niet van een leien dakje te gaan en moest er geduwd worden. Benieuwd of de mannen nog op tijd voor het eten thuis waren.

Nog twee wedstrijden tot de winterstop en dat worden gewoon 6 punten. En zo niet, dan is er ook geen man overboord want na de winterstop zijn we op ons sterkst. En als dit niet lukt, dan is in ieder geval de sfeer nog goed en blijven we scoren met de derde helft. 
Maar als dit niet meer lukt (kans is vrijwel nihil), dan hebben we echt een serieus probleem.

Mijn doelstelling is om dit jaar nog af te komen van AWTZ. Ik denk dan meer aan 
Altijd Relaxed Nooit Ongeduldig. Stap 1 is vandaag gezet. Jambo en pole pole.

Verslaggever: AWTZ

Spelers aanwezig(13): Andre T.
Arno G.
Charles W.
Cock N.
Edwin B.
Erwin E.
Frank D.
Henry D.
Jako S.
Lodewijk B.
Michel van der S.
Paul Z.
Peter Z.
Spelers afwezig(12): Bram van den B.
Dennis D.
Franc van M.
Jack van der S.
Marco S.
Martijn N.
Ozcan P.
Perry K.
Rene T.
Richard B.
Rob R.
Ronald van der S.
Begeleiding:

 

© 2020 - velo6.nl