Hoofdsponsors

Frans de Kleermaeker Flynth adviseurs en accountants BV Levoplant

VELO 7 steunt

VELO 7 steunt Kenia Classic 2014

bezoekers sinds 08-2005

vandaag

nu online

VELO 6 verliest geflatteerd

Datum: 06/10/2013
Wedstrijd: Delft 3 - VELO 6
Uitslag: 7-1 (2-0)
Type: competitie
Bijzonderheden: Doelpuntenmaker: Edwin B.
Man of the Match: Stem via de poll

Verslag:

Op de balk stond toch duidelijk: en de pen gaat naar Stef. Klein probleempje is dat Stef geen computer schijnt te hebben of hij kan dit heel goed verbloemen. Vervolgens wordt dan ook nog gezegd door onze senior: als je lang genoeg wacht schrijft AWTZ wel een verhaaltje, nou vooruit dan maar weer.

Dan beginnen we maar met onze nieuwe aanwinst, geen computer en ook gewoon de eerste helft nog reserve durven te gaan zitten, dat is wel lef hebben. Voor volgende week sta je er gewoon op Stef, gewoon met pen en papier in een voldoende gefrankeerde envelop naar Ries sturen.

Terug naar de wedstrijd, we begonnen sterk, maar volgens Cock niet in de sterkste opstelling, die had liever Frank en Arno op de bank. Na 10 minuten wisselde Delft van groen naar geel en was gelijk het overwicht verdwenen. Bij rust een 2-0 achterstand en vlak na rust de 3-0, dat is wel dodelijk. Gelukkig was daar nog onze Ed met zijn eerste kopdoelpunt in het zesde. Je kon zien dat hij zich hier thuis voelde, ze hadden zelfs de soos naar hem genoemd (Edhome).
Spanning dus weer terug in de wedstrijd maar niet voor lang, voor we het wisten stond het 4-1, 5-1 (handsbal Cock in de 16, vergat sorry te zeggen, dus pingel), 6-1 en 7-1. Dat was wel genoeg.

 

Na afloop bleek er nog een cadeautje in de tas te zitten voor Per en Deb. Dat zijn dan weer die Hagenezen, eerst lekker feesten op vrijdagavond en als het feest geslaagd is alsnog het cadeau geven. Per kon de opsteker goed gebruiken, na drie weken vakantie lag zijn tong bijna op zijn schoenen. Niet veel getraind dus.

Het bier stond nog niet klaar na de wedstrijd maar dit werd in rap tempo ingehaald. Er werd zelfs voor de wedstrijd al een collecte gehouden, dan is er altijd weer iemand, die er even niet is. Gelukkig houdt Eus alles goed bij en is er geen ontkomen aan. De borrelhapjes kwamen ook weer op tijd door, dus het is de vraag of we wel een nieuwe teammanager nodig hebben (zie Whatsapp).

Voorbeschouwing op Den Hoorn: moet kunnen. We gaan het zien zondag.

Verslaggever: AWTZ

Spelers aanwezig(14): Andre T.
Arno G.
Bram van den B.
Charles W.
Cock N.
Dennis D.
Edwin B.
Franc van M.
Frank D.
Marco S.
Martijn N.
Paul Z.
Perry K.
Stef van R.
Spelers afwezig(7): Henry D.
Jack van der S.
Jako S.
Peter Z.
Richard B.
Rob R.
Ronald van der S.
Begeleiding: Ozcan P.
Rene T.

 

© 2019 - velo6.nl