Hoofdsponsors

Frans de Kleermaeker Levoplant Flynth adviseurs en accountants BV

VELO 7 steunt

VELO 7 steunt Kenia Classic 2014

bezoekers sinds 08-2005

vandaag

nu online

VELO 6 krijgt te weinig

Datum: 03/03/2013
Wedstrijd: VFC 3 - VELO 6
Uitslag: 1-1 (1-1)
Type: competitie
Bijzonderheden: Doelpuntenmaker: Roon
Man of the Match: Stem via de poll

Verslag:

Met 14 man op de balk reizen we af naar Vlaardingen. Helaas is Bambi er niet bij, hij scoort immers altijd tegen VFC! Gelukkig komt er ook 's-ochtends ook nog een wappje van Franc dat 11.45 uur wel erg vroeg is en dat hij ook nog last van zijn knie heeft maar toch de tweede helft wel even langs komt. Hen blijkt ook nog met wintersport te zijn, dus blijft over 10 fitte spelers, 1 huppel (waarover later meer) en een halffitte grens in de persoon van Den.

In de heen wedstrijd stonden we binnen 1 minuut achter, dus een gewaarschuwd mens telt voor twee. Met Cock weer ouderwets als libero starten we messcherp. Onze huppel ziet de eerste bal wel komen maar is nog niet helemaal wakker, balverlies maar gelukkig verder geen schade. VFC blijkt fit en scherp, maar we houden goed stand en krijgen nog een paar goede kansen in de eerste helft. Helaas weten Roon en Rob net niet het net te vinden. Charles is ook weer ouderwets op dreef en weet een paar zekere doelpunten te pakken (soms zelfs klemvast). In de tweede helft heeft hij nog wel zijn schijntrap momentje met in plaats van een blessure een corner tot gevolg. Maar weer even terug naar de eerste helft, die wel 60 minuten lijkt te duren. Leuk als je weer op tijd weg moet, dus vraagt Arno om 10 minuten rust (wat volgens de scheids altijd zo is) en het unieke feit doet zich voor dat de spelers de scheids uit zijn kleedkamer halen in de rust. Nog even voor de volledigheid: we komen op een 1-0 achterstand voor de rust maar weten ook nog 1-1 te maken uit een corner van Peet op het hoofd van Roon.

En dan de tweede helft. Jopie eruit met een kuitblessure (leuk dat voetbal) en Den erin als rechtshalf. De ervaring gaat dan toch meespelen en waar VFC zich beperkt tot ballen diep weten wij met aardige combinaties een paar mooie kansen te creëren. Peet heeft een weergaloze solo in huis met dito voorzet, maar Roon was net iets te vroeg ingelopen. De mooiste kans was nog voor Rob bij een verkeerde terugspeelbal maar met zijn grote teen glijdt hij de bal net aan de verkeerde kant van de paal. Een paar spelers van VFC krijgen kramp en wij ruiken de overwinning. Ook onze huppel komt na 70 minuten langzaam tot leven. In de laatste minuut nog een mooie aanval en dan fluit de scheids bij een gevaarlijke kans ineens af: tijd. Dit hebben veel spelers nog nooit meegemaakt en het zit weer niet mee. Gelukkig hebben we wel geleerd van twee weken terug, want er is weinig commentaar.

In het verlengde hiervan is er een nieuwe Peet v.d. Zanden opgestaan. De uitspraak van de tuchtcommissie luidt: geen punten in mindering. Wel nog een boete van € 50 + € 19,20 administratiekosten, ik denk dat Martijn deze maar voor zijn rekening moet nemen (mag hij gelijk weer in de Whatsapp groep).

Nog een wijze les: geef je telefoon nooit aan de grensrechter, voor je het weet zie je hem met een mooie boog tegen de dug out aan vliegen!

Verslaggever: AWTZ

Spelers aanwezig(12): André T.
Arno G.
Bram van den B.
Charles W.
Cock N.
Dennis D.
Frank D.
Johan van H.
Peter Z.
Rene T.
Rob R.
Ronald van der S.
Spelers afwezig(4): Henry D.
Martijn N.
Paul Z.
Richard B.
Begeleiding: Franc van M.
Jack van der S.

 

© 2020 - velo6.nl