Hoofdsponsors

Levoplant Frans de Kleermaeker Flynth adviseurs en accountants BV

VELO 7 steunt

VELO 7 steunt Kenia Classic 2014

bezoekers sinds 08-2005

vandaag

nu online

Verzwakt VELO 6 kan geen potten breken!

Datum: 07/10/2012
Wedstrijd: Wippolder 2 - VELO 6
Uitslag: 7-2 (2-2)
Type: competitie
Bijzonderheden: Doelpunten: Roon S. + eigen doelpunt Wippolder
Man of the Match:

Verslag:

Heel de week op de site gekeken voor het verslag, maar elke keer het bericht "volgt". Standaard kijk ik zondagochtend ook nog even op de site naar de voorbeschouwing. Het is vaak toch een verrassing hoeveel en welke spelers er nog staan. Tot mijn verbazing staat daar ineens het, enigszins beknopte, wedstrijdverslag. Na het korte stukje gelezen te hebben, blijk ik ook nog de pen te ontvangen.

Gelukkig staan er bij de voorbeschouwing nog wel voldoende spelers, twaalf van de zeventien. In de lijst staat echter ook Bram die door een hardnekkige blessure een tijdje aan de kant heeft gestaan. Gelukkig is hij weer fit genoeg om het voor een minuut of 20 te gaan proberen. Met een bank van 1 wisselspeler moet dit nog net in te passen zijn. Helaas was deze optie van korte duur, eenmaal op Velo aangekomen hoorde we dat de twaalfde man, de keeper, last van zijn rug had gekregen. Het valt voor Charles natuurlijk ook niet mee om dagen lang naar bewijsmateriaal te moeten spitten, dan wil het uiteraard weleens in je rug schieten. Nu was helaas het uitruimen van de vaatwasser hem fataal geworden. Na snel schakelen was het ontbreken van de keeper wel weer opgelost, we hadden immers nog de beschikking over elf spelers. Heel veel mogelijkheden bleven er dan ook niet over. Franc op het doel, Bram toch maar een hele wedstrijd en Charles met de vlag zwaaien.

 

De scheidsrechter, toch wel weer een mannetje apart, begon de eerder afgereisde spelers al op te jagen om het wedstrijdformulier te komen invullen. Zonder dit papiertje zou hij in ieder geval niet starten met de wedstrijd. Met deze informatie hadden we achteraf wat meer moeten doen. Bij het verlaten van de kleedkamer bleek onze rechtsback, M. Nottet, nog niet te zijn gesignaleerd. De speler met de meeste horloges, verkoopt blijkbaar geen wekkers want hij had zich verslapen. Henry was het allemaal een beetje zat aan het worden en gaf aan hoger te gaan spelen als deze "voorbereiding" nog vaker voor zal komen.

Na het maximale aan tijd te hebben gerekt, begonnen we de wedstrijd dus met 10 man. Bij een 1-0 achterstand en een kwartiertje onderweg te zijn in de wedstrijd, kwam Martijn netjes in tenue uit de kleedkamer. Hij wilde eerst nog even een warming-up buiten de lijnen doen, maar daar kwam natuurlijk niks van in. Na 2-0 achter te hebben gestaan gingen we netjes met 2-2 de rust in. De aansluittreffer nam Roon voor zijn rekening door koelbloedig de keeper tussen de benen door te passeren. De 2-2 ontstond uit een corner die door Wippolder het eigen doel werd ingewerkt.

In de rust nam de paniek bij Wippolder toch wel toe, onderling vielen er wat woorden en het zag er begin van de week al naar uit dat ze deze wedstrijd niet gingen winnen. De tweede helft kwam Wippolder toch sterker uit de kleedkamer en begon de druk wat op te voeren. Het noodlot sloeg echter toe, toen Frank zich blesseerde bij een in z'n gedachte uitgevoerde sliding. Wederom stonden we met tien man tegenover een fitter elftal. De beste kans op de eerste treffer in de tweede helft kwam toch op naam van Velo. Peter werd goed de diepte ingestuurd waarna hij in een 1 op 1 situatie kwam met de keeper van Wippolder. Deze kans was echter niet aan Peter besteed en schoot rakelings naast. Na een weggeven corner kwamen we op een 3-2 achterstand waarna het aantal tegentreffers spoedig opliep. Uiteindelijk werd de eindstand van 7-2 op het scorebord genoteerd.

In de kleedkamer was het er gelukkig niet minder gezellig om. De kannetjes bier kwamen met regelmaat de kleedkamer binnen en ook de hapjes kwamen langs. Ook dit regelde Charles voortreffelijk, misschien kan hij het keepen gaan combineren met de functie van FM. Er werd nog even over het niveau gesproken en teruggeblikt op de HVB, de bond die 14 jaar geleden is opgeheven. Puntje van discussie was nog hoe we aanstaande zondag naar onze uitwedstrijd gaan, wordt het de spelersbus of supportersbus.....

De pen gaat naar Martijn Nottet.

 

Verslaggever: Andre

Spelers aanwezig(11): André T.
Arno G.
Bram van den B.
Dennis D.
Franc van M.
Frank D.
Henry D.
Martijn N.
Peter Z.
Rene T.
Ronald van der S.
Spelers afwezig(5): Charles W.
Johan van H.
Paul Z.
Richard B.
Rob R.
Begeleiding: Cock N.
Jack van der S.

 

© 2020 - velo6.nl