Hoofdsponsors

Frans de Kleermaeker Levoplant Flynth adviseurs en accountants BV

VELO 7 steunt

VELO 7 steunt Kenia Classic 2014

bezoekers sinds 08-2005

vandaag

nu online

VELO 6 wint met 6-6

Datum: 23/09/2012
Wedstrijd: Delfia 2 - VELO 6
Uitslag: 6-6 ((?))
Type: competitie
Bijzonderheden: Scoreverloop staat onder het verslag
Man of the Match: Frank D.

Verslag:

De wedstrijd tegen Delfia was zo'n wedstrijd waarvan de uitslag een gelijkspel (6-6) aangaf, maar waarvan het resultaat voelde als een overwinning. De hele dag zag het er namelijk niet naar uit dat we punten zouden pakken.
Op de aanwezigheidslijst stonden op zaterdag nog maar 10 spelers, met Bambi erbij werden dit er alsnog 11
Frank Duif had nog een extra speler geregeld (Rodney, bedankt!), maar door een late afzegging van Roon S, kwamen we toch weer uit op 11
Tijdens het omkleden waren we echter bang dat we met negen moesten beginnen omdat Hen (feestje?) en Lex (verhuizing) later zouden komen. Dit viel gelukkig mee, dus we konden toch met 11 man aan de wedstrijd beginnen, al waren er wel een aantal (Rene T (hamstring), Hen (hoofd), Rob (knie), Frank (rug) bij die niet 100% fit waren.

Daarom werd er toch maar besloten dat een wissel wel makkelijk was en de eerst keuze was natuurlijk om Jack Bouwer (jawel) te bellen. Jack bedacht zich geen moment en sprong in zijn auto. Dat Jack's voetbalspullen verloren waren gegaan tijdens een huisbrand maakte niet uit, dus Jack arriveerde met alleen een paar scheenbeschermers (lagen in zijn kluis tijdens de brand???). Met geleende schoenen van Rob Ripson die 3 maten te groot was, kon Jack in de 2e helft invallen.
Johan ging linksback spelen (naar eigen zeggen de plek waar altijd de slechtste spelers staan, behalve dan bij Velo 6 natuurlijk Frenk), en ondergetekende zakte een linie naar het middenveld.
Het scoreverloop verliep ook niet fantastisch.
We begonnen goed met enkele kansje voor het goal van de niet al te sterk keepende doelman van Delfia, maar toch kwamen we 1-0 achter na ongeveer een kwartier spelen. We scoorde nog wel gelijk maar hierna bleven we achter de feiten aanlopen. Iedere keer als we dachten gelijk te kunnen maken scoorde Delfia weer en liepen ze weer uit tot 2 doelpunten verschil. Tot vlak voor het einde Frank Duif het op zijn heupen kreeg en twee keer scoorde (hij lijkt beter te kunnen draaien als ie last heeft van zijn rug...), waarna we toch weer begonnen te geloven dat er iets te halen was. Met nog 5 minuten te gaan, scoorde Paul de gelijkmaker en had Rodney zelfs nog de overwinning op zijn kop maar deze bal ging helaas over.
Al met al een mooie voetbalmiddag met een bevredigend einde. Uiteraard had er meer in gezeten als we op volle sterkte waren geweest, maar dat moeten we dan maar laten zien als we thuis spelen tegen Delfia...

Scorenverloop
Delfia 1-0
Peter Z 1-1 na een goeie actie van Paul
Delfia 2-1 en 3-1
Frank D 3-2 uit penalty
Rust (wissel Jack Bouwer voor Rob Ripson)
Delfia 4-2
Johan 4-3 uit een direct corner
Delfia 5-3
Frank D 5-4 met een mooie krulbal met links
Delfia 6-4
Frank D 6-5 met nog een mooie bal met links (hattrick!)
Paul Z 6-6

De PEN gaat naar.........Charles !! 

Verslaggever: Peet Z.

Spelers aanwezig(12): André T.
Charles W.
Frank D.
Henry D.
Jack B. (gastspeler)
Johan van H.
Martijn N.
Paul Z.
Peter Z.
Rene T.
Rob R.
Rodney (gastspeler)
Spelers afwezig(6): Arno G.
Bram van den B.
Cock N.
Franc van M.
Richard B.
Ronald van der S.
Begeleiding: Dennis D.
Jack van der S.

 

© 2020 - velo6.nl