Hoofdsponsors

Levoplant Flynth adviseurs en accountants BV Frans de Kleermaeker

VELO 7 steunt

VELO 7 steunt Kenia Classic 2014

bezoekers sinds 08-2005

vandaag

nu online

VELO 6 raakt in vorm, maar verliest weer !!

Datum: 05/09/2010
Wedstrijd: REMO 2 - VELO 6
Uitslag: 5-2 (3-1)
Type: competitie
Bijzonderheden:
Man of the Match: Dennis

Verslag:

Waren de bekerwedstrijden een voorboden of werden deze uiteindelijk alleen maar gebruikt als trainingspartijen om wat meer zuurstof te happen. Met deze voorbereiding gingen we op een prachtige zondag naar het openingsduel tegen REMO 2. Vooraf nog effe op de site gekeken van onze tegenstander. Daar staat dat naast voetbal ook wordt ingespeeld op integratie van wijkbewoners binnen de Nederlandse samenleving. De vereniging wil het prestatieve aspect van voetbal samen laten lopen met het sociaal culturele. Ik kan niet anders zeggen: een nobel streven.

REMO 2 is vorig seizoen net de nacompetitie misgelopen. Dus dat wordt weer bikkelen (geen verademing) vandaag en er zal wel het nodige graafwerk (niet in de middencirkel) moeten worden verricht. Met dit gegeven gingen we op zondagmorgen naar 's-Gravenhage richting de Gaslaan naar het sportpark waar een tijdje terug (voor de ouderen onder ons) nog de gastfabriek (2 Fe(OH)3 + 3 H2S → 2 FeS + S + 6 H2O, deze formule is voor Gert), de gemeentelijke vuilverbranding en de oude mts (een maat zat daar van 1978-1982 op school) lagen. Uit de wijk komt ook de bekende Hagenees Willem Drees. Deze AOW-er luste wel een broodje ei en ui.
Naast dit monumentje uit de Haagse geschiedenis een plaatje uit de archiefdoos met acteurs van VELO 6. Een aantal mocht in hun adolescentie meehobbelen in het selectieteam. Een foto laat hieronder een aantal machomannen zien. Ook toen was er al een Meertje bij.De nummer 9 van de reserve 3e klasse van vorig seizoen ging uiteindelijk het kattebakje in met de cijfers 5-2. Na een afgetekende 3 -1 (treffer van Paulus) tussenstand kwam 6 door een treffer van Roon (3-2) nog heel dichtbij. De doelpunten van REMO kwamen voort uit een paar ongelukkige momenten. Franco kopte (ik moest toch ...) een vrije trap van REMO in eigen doel en bij Charles was er geen timing waardoor de 3 op het scorebord kwam. Door een mooi opgezette aanval kon Roon(ey) alsnog de 2e raak prikken. Met vereende krachten werd gezocht naar de 3e treffer. Ut zesde drong aan voor minimaal een gelijkspel, maar die gasten counterden naar het beslissende 4de doelpunt. Het graafwerk viel uiteindelijk mee. Er werd bij vlagen lekker gevoetbald. Het positiespel kan beter en de kansen motte beter worden benut, maar de spirit was er. De scheidsrechter deed zijn werk behoorlijk en dat maar voor 23 Euries en nog 19 eurocentjes per (veld)kilometer. De 7x7-echo vloog over het kunstgrasveld en drietal keepers deden aan teamwork. De Haagse politie (Lorenzo) kwam speciaal kijken en de tegenstander deed zijn best om er een sportieve wedstrijd van te maken. Al met al een mooie zondag die een betere uitslag had verdiend. De pennenstreek voor de komende strijd gaat naar Dennis.

Slotwoord FM: Gelukkig was er deze week weer......

Verslaggever: Peet M.

Spelers aanwezig(14): André T.
Arno G.
Ben P.
Charles W.
Dennis D.
Edwin de V.
Franc van M.
Frank D.
Paul Z.
Peet vd M.
Peter Z.
Rene T.
Richard B.
Ronald van der S.
Spelers afwezig(7): Bram van den B.
Cock N.
Gert Jan van W.
Henry D.
Jack van der S.
Martijn N.
Rob R.
Begeleiding: Ronald Z.

 

© 2019 - velo6.nl